Senior ASP.NET developer met Scrum-ervaring

Solliciteer nu

Senior ASP.NET developer met Scrum-ervaring

Resultaatgerichte webdeveloper die met de nieuwste technologieën aan ons kernproces wil bouwen

Je maandag begint met de lekkerste koffie ooit en bent klaar voor de stand-up met het team. Deze verloopt soepel; collega’s geven aan dat er mooie voortgang op ons interne dashboard en er is een aantal verbeteringen in Starlight, ons custom build ERP-systeem. Zelf deel je de vorderingen op de klantportal, waar jij vooral je tijd aan besteedt. De nieuwe functionaliteit is nu door een set klanten getest en is bijna klaar om breed uitgezet te worden. Vervolgens heb je een afspraak met de projectleider van de klantportal en een paar klanten die willen testen. Iedereen is enthousiast over de mogelijkheden. 

Na de lunch (óf na een flinke wandeling op de nabij gelegen hei) kun je er weer tegenaan. In de middag bouw je zelf door aan de klantportal. Het begint nu echt het hart van de organisatie te worden. Samen met je collega-webdeveloper bespreek je de vorderingen op het gebied van programmatic, dat een grote rol binnen de portal krijgt. Nog drie weken knallen en dan gaan deze onderdelen ook live. Je weet dat het goed is, dus je kijkt er reikhalzend naar uit.

Geen dag is hetzelfde. Je werkt, net als alle collega’s bij Ster, hard en resultaatgericht. Daarnaast is er ook tijd voor ontspanning. Tafelvoetbal in ons bedrijfsrestaurant, tafeltennis in de kelder, onze vrijdagmiddagborrel en een feestje op zijn tijd. En je krijgt heel leuke collega’s.

Over (jouw rol in) het team Innovatie & IT
Het team Innovatie & IT maakt deel uit van de afdeling Strategie & Innovatie. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diensten die aansluiten op de vraag in de toekomst. Het organiseren van digitale (programmatic) sales, het ontwikkelen van een klantportal en het creëren en samenbrengen van relevante data behoren tot de taken van deze afdeling.

Het team Innovatie & IT is verantwoordelijk voor alle IT binnen Ster, van kantoorautomatisering tot het beheer van Starlight. Daarnaast werken we continu aan de doorontwikkeling van alle sites van Ster. Daarbij zijn ster.nl en de klantportal voor jou eerste prioriteit. Je bent de technische rechterhand van de projectleider. Samen stippelen jullie de roadmap uit en bouwen jullie aan de toekomst van Ster.

Kortom: ben jij de spreekbuis tussen de business en IT en wil je meebouwen aan de digitale toekomst van Ster?

Wie ben jij?
• Je hebt een afgeronde HBO-/WO-opleiding en beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
• Je hebt ervaring met Scrum-werkwijze;
• Je denkt in mogelijkheden en bent enthousiast, ondernemend, resultaat- en klantgericht;
• Je bent een kei in plannen en organiseren;
• Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring met:
   o Webontwikkeling; Microsoft ASP.Net (C#), HTML5, CSS3 en Javascript
   o Webservices, WebAPI
   o Microsoft SQL Server
   o Continuous Deployment: TFS, TeamCity, Octopus Deploy;
• Het is een pré als je ervaring hebt met:
   o ReactJS, Redux, Umbraco;
   o Programmatic Technologie (SSP of DSP);
   o Cloud (Sharepoint, Azure).

Wat bieden wij?
• Een functie met veel afwisseling, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
• Een baan in een interessante en dynamische branche bij dé verkooporganisatie van reclame op de zenders en websites van de publieke omroep;
• Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Een ongekend goede werksfeer;
• Onbeperkte leermogelijkheden binnen het werk en via onze Ster Academy;
• Eén keer per twee weken een vrije dag door onze 36-urige werkweek;

Interesse?
Heb je zin om bij ons te komen werken? Upload dan je motivatie met cv via onderstaande button. Bel mij, Immanuël Kranendonk (manager Innovatie & IT), gerust voor meer informatie: 035-672 55 00.