Teammanager data & insights

Solliciteer nu

Teammanager data & insights

Ster zoekt een ondernemende, resultaatgerichte en inspirerende teammanager data & insights. Met jouw managementervaring weet je op een coachende manier het team van BI analisten, research consultants, projectleider research en datascientists aan te sturen. Je bent verantwoordelijk voor de opzet, inrichting en verbetering van (nieuwe) tools en processen voor optimale datavergaring, -kwaliteit, -analyse en -modellering. Je hebt je sporen verdiend op het gebied van business intelligence en toegepast (media) onderzoek. Je hebt en deelt jouw visie op hoe business intelligence, onderzoek en innovatieve datascience projecten voor Ster relevant kunnen zijn. Daarmee ben je een klankbord voor marketing manager en bestuur.

Zo kan je dag eruit zien
Maandagochtend, 9.00 uur bij Ster. Je dag begint met een kop écht goeie koffie. Met het data & insights team trap je de week af. Na de bijeenkomst schiet een research consultant je aan en vraagt je advies over hoe hij de presentatie van commercialtest AdMeasure aan een bepaalde adverteerder zal insteken. De uitkomsten waren namelijk op zijn zachts gezegd verrassend. Je helpt hem in zijn denken op weg en schuift daarna samen met de business intelligence specialist aan bij het salesmanagement overleg. Jullie bespreken de inzichten die uit de BI-analyses zijn gekomen. Interessante input voor een aangescherpte salesfocus voor het komende half jaar!

Na de lunch heb je weer nieuwe energie om de complexe materie van het machine learning project te begrijpen als je je daarover laat bijpraten door de datascientist. Je verwacht een rol te kunnen spelen bij het gladstrijken van wat technische data-hobbels en plant een overleg hierover met je collega Robbert, de teammanager van IT. De rest van de middag werk je verder aan een innovatieve verhandeling over zin en onzin en voor- en nadelen van in- en outsourcen van zowel de gangbare als nieuwe tools en methodieken voor en bij Ster. Dit zou nog wel eens voor flink wat food for thought en discussie kunnen zorgen bij marketing manager en bestuur, spannend! Opeens staan daar je collega’s in sportoutfit tegen het raam te tikken. Oja, je zou meegaan, snel omkleden, morgen weer een dag.

Bij Ster is geen dag hetzelfde. Je werkt gefocust, resultaatgericht en bent proactief, maar er is ook tijd voor ontspanning. Tafelvoetbal of -tennis, deelname aan een sportief toernooi, een stoelmassage op zijn tijd, de maandelijkse donderdagmiddagborrel en zo nu en dan een ticket voor een interessant (al dan niet inhoudelijk) evenement of congres horen er ook bij. En je komt in een leuk en professioneel team terecht!

Wie ben jij?
• Je hebt een relevante, afgeronde HBO/WO-opleiding;
• Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van data & insights;
• Je hebt gedegen ervaring op het gebied van business intelligence en toegepast onderzoek;
• Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het coachend leidinggeven aan professionals;
• Je wordt geroemd om je passie voor datagedreven werken en je strategische kwaliteiten;
• Je bent een inspirerende collega en bent bekend met de mediawereld.

Wat bieden wij?
• Een interessante functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid bij een Topwerkgever ;
• Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met aandacht voor vitaliteit en werk-privébalans;
• Een nieuw, gaaf kantoor op Mediapark met goede parkeergelegenheid en dichtbij treinstation;
• Een ongekend goede werksfeer;
• Onbeperkte leermogelijkheden binnen het werk en via onze Ster Academy;
• Eén keer per twee weken een vrije dag door onze 36-urige werkweek (32 uur is bespreekbaar).

Over Ster
Ster is verantwoordelijk voor de verkoop van reclame op de radio- en televisiezenders en online kanalen van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Dankzij de diverse kwaliteitsprogramma’s van de NPO bieden we adverteerders een groot bereik. Binnen de mediabranche onderscheiden we ons door onze kwaliteit, toegankelijkheid en betrouwbaarheid. Dat zie je niet alleen in ons gedrag naar klanten toe, maar ook bij collega’s onderling.

Onze bedrijfscultuur is open, nuchter, gedreven en markt- en klantgericht. De organisatie is met zo’n 80 medewerkers middelgroot en kent een platte organisatiestructuur, waardoor de communicatielijnen kort en direct zijn. Ster heeft een sterke, toonaangevende positie in de markt en biedt volop ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. Ook is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en werkgeluk. En met succes, want uit onderzoek blijkt dat Ster tot de meest werkgelukkige organisaties in Nederland behoort.

Volkomen vanzelfsprekend natuurlijk, maar toch: Ster gelooft in een inclusieve organisatie, die op haar best is als we een diversiteit aan perspectieven, achtergronden, oriëntaties en kennis in huis hebben. Elkaar versterken, daar gaat het om! Iedereen is dus van harte welkom om te solliciteren en bij ons te werken, ongeacht gender, leeftijd, afkomst, beperking, religieuze- of seksuele oriëntatie.

Interesse? Reageer meteen!
Heb je zin om bij ons te komen werken? Dan ontvangen we graag je gemotiveerde reactie met cv via onderstaande button. Eerst nog vragen? Bel dan met Roel van Santen (manager marketing): 035-672 55 00.